laupäev, 28. jaanuar 2017

Talvelaagri II päev

Piiri-Otepää-Tehvandi-Piiri.

Teine päev algas rivistuse ja väikese võimlemisega. Seejärel hommikusöök ja esimene murdmaasuusatamise treening. Esimene treening (sissejuhatav ja meeldetuletamine) toimus looduslikul lumel kohapeal Piiril. Õpetaja Leo korraldas lastele palju erinevaid vahvaid mänge, ülesandeid. Lapsed ei saanud arugi, kui oli läbitud vähemalt 2 kilomeetrit suuskadel.
Meie laagris oli ka üks tüdruk, kes ei olnud kunagi suusatanud ja uskuge, ta on ikka väga andekas, sest päeva lõpuks kogunes tal juba 6 suusakilomeetrit - super.

Peale suusatamist sööma ja siis juba Otepääle. Otepääl esimene tegevus oli Otepää Winterplace külastus, kus saime osaks ka reklaami filmimisest. Reklaam peaks valmima umbes 2 kuu jooksul ja siis peaks see saadetama ka kõikidele Eestimaa koolidele.Uhke värk!

Peale kelgutamist ja lumerõngaga sõitmist läksime šopingule. See oli mõne lapse jaoks kõige oodatum tegevus :)

Ja siis Tehvandile tõelistele suusaradadele. Tehvandil oli väga mõnus. Kahjuks oli murdmaasuusatamine enamuslastele laagri kõige ebameeldivam osa, aga samas - kõik ei saagi elus meeldida. Ning usun, et kui lapsed nüüd natukene puhkavad, siis meenutavad nad ka murdmaasuusatamist positiivses võtmes.

Kui enamus lastel oli 4 kilomeetrit läbitud (mõni läbis ka ainult 2 kilomeetrit ja mõni 7,8, 9 kilomeetrit) suundusime bussi ja siis tegime väikese jalutuskäigu Pühajärve ääres.

Ning lõpuks saime Piirile tagasi. Esmalt kuivad riided selga ja siis sööma.

Õhtuses programmis oli traditsiooniline viktoriin ja lisandus ka ühislaulmine ja karaoke. Umbes kella 21-st algas vabadus :)


Soovituslikult võiks koos lastega vaadata, siis nad oskavad ka rääkida, mis tegevustega tegemist on :) Lisan pilte täna ja ka homme.

Hommikune rivistus





Võimleme











Hommikusöögil




Hmmmmmmmmmm

Suusatama looduslikule lumele





Juhuuuuu




































































































































































































































































































































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar