laupäev, 27. jaanuar 2018

Talvelaager II päev

Laagri naisõpetajad käisid öösel öörahu kontrollimas ja laste saapaid kuivama korjamas (saapad kuivatasime mõlemal ööl saunas), see oli ka omaette vahva tegevus ja reede hommikul oli lastel väike paanika, nende jalanõud olid kadunud. Õnneks olid lapsed väga rõõmsad, kui said jalga tõmmata soojad saapad.

Kuna oli teada, et peale lõunasööki on tegevused ainult õues, siis hommikupooliku veetsime siseruumides. Lastega tegeles Piiril Sander Lember. Kõik said midagi teha ja kuulutati välja ka joonistusvõistlus teemal Talvelaager Piiril. Võidutöö lubati panna pildiraami ja Piirile seinale.

Peale lõunasööki ootas meid Tehvandil Aivar Rehemaa, kes viis läbi suusatunni. Ei ole vist Eestimaal palju lapsi, kes saavad öelda, et on saanud suusatunnis olla, kus õpetajaks on juunioride klassi maailmameister. Tund oli põnev ja lastele meeldis. Meie laagri esadijõudnudi ei jõudnud ta ära kiita, kui tublid nad on ja nii hästi suusatada oskavad sellise vähese kogemuste pealt.

Külastasime ka talispordimuuseumi, kus kõik soovijad said proovida laskesuusatamise laskmispoolt. Kõige kiiremad olid tiirus õpetaja Elerin ja huvijuht Veronika. Kõik lapsed olid ka väga tublid.

Seejärel külastasime Otepää suusahüppetorni ja lõpuks said lapsed Otepää Winterplace´s tuubitada ja kelgutada. Rõõmu ja lusti oli väga palju.

Ja enne õhtusööki jõudsime ka šopingul käia.

Peale õhtusööki oli traditsiooniline viktoriin ning päev lõpetas tants ja laul. Pildid on segamini järjekorras - palun vabandust!




















































































































































































































































































































































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar